top of page

Hjärtligt välkommen vår nya styrelsemedlem - Annette Björklund

Uppdaterat: för 13 timmar sedan

Annette har rötter i Holland, och tog sina första steg på Sveriges östra sida innan hon flyttade till västkusten. Genom åren har hon utvecklats och vuxit tillsammans med de bolag hon arbetat inom, med erfarenheter från en rad olika branscher, inklusive medicinteknik, återvinning, mode och IT. Idag fokuserar hon på affärsutveckling genom sin egen konsultverksamhet och engagerar sig i styrelser för startups. Hennes arbete handlar om att hjälpa företag att driva innovationer och etablera dem på marknaden, något som hon brinner för och fortsätter att bidra till med sin breda expertis och erfarenhet.




''Först och främst för människorna (och då har jag inte träffat alla än!). Energin, glädjen och drivet finns där och smittar av sig. Sedan för affärsidén och visionen, och att få vara med på den resa som påbörjats. Från min tid inom återvinningsbranschen känner jag starkt för vad det finns att göra här, och hjälpa verksamheter att på ett affärsmässigt smart och enkelt sätt kontinuerligt bli bättre. Tillsammans arbetar vi i riktning mot att uppfylla FN:s globala hållbarhetsmål'', berättar Annette, när hon får frågan om Varför hon har valt att gå in i styrelsen för i Generation Waste.


Med den allt snabbare takt som förändringar sker idag, ser Annette tio år som en lång och svårförutsägbar period. Om hon ändå skulle ge en visionär gissning, tror hon att Generation Wastes nuvarande lösningar kommer att vara en hygienfaktor – en självklar del av restauranger och kök världen över. Hon föreställer sig att Generation Waste då har vuxit till ett betydligt större företag på den internationella arenan. Med en känsla för Generation Wastes företagskultur är Annette övertygad om att företaget kommer att erbjuda fler tjänster och produkter, samtidigt som Generation Waste behåller sitt huvudsakliga mål: att driva hållbar förändring och skapa en bättre framtid för kommande generationer


19 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page